Įdaryti porai

Įdaryti porai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Porai, tik balta dalis, 2 vienetai
  • Mėsa, malta, 600 gramų
  • Grietinėlė, 10 %, 100 mililitrų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Prieskoniai, žolelės, 1 pundelis
  • Sūris, 150 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais.

  2. Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu.

  3. Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą