Įdaryti porai

Įdaryti porai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Porai, stiebai, 3 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Žalumynai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Akva
» Rašyti komentarą