Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, košė, 1 stiklinė
  • Juodieji pipirai
  • Rauginti agurkai, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami.
Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste.
Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami, sumaišomi su bulvių koše ir smarkiai papipirinama.
Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės.
Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Benas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
loreta
2011-12-01 12:47
receptas puikus,tačiau rekomenduoju naudoti dar ir kalakutienos ar kitokio pakepinto faršo .Tikrai man gavosi puikiai
Zivile
2010-09-12 15:59
Info, Italijoje raugintu agurku nera
Nerijus-
2010-06-22 15:33
atrodo pabandysiu padaryt
Ausra
2010-03-02 19:42
šiaip skanu, tik man tai pritrūko ar tai kokios mėsytės ar dar kokių daržovių, rekomenduoju išbandyti