Įdaryti pievagrybiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, košė, 1 stiklinė
- Juodieji pipirai
- Rauginti agurkai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybiai nuvalomi ir nuplaunami.
Galvutės nupjaustomos ir sveikos ištroškinamos svieste.
Koteliai smulkiai supjaustomi, ištroškinami, sumaišomi su bulvių koše ir smarkiai papipirinama.
Šio mišinio pripildomos pievagrybių galvutės.
Ant kiekvienos jų uždedama po griežinėlį agurko.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-12 15:59
Info, Italijoje raugintu agurku nera 

2010-06-22 15:33
atrodo
pabandysiu padaryt 


2010-03-02 19:42
šiaip skanu, tik man tai pritrūko ar tai kokios mėsytės ar dar kokių daržovių, rekomenduoju išbandyti

2011-12-01 12:47