Įdaryti pievagrybiai

Įdaryti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, Kiaulienos ir jautieno faršas, 700 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai
  • Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
  • Batonas, sužiedėjęs, 2 riekės
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Krapai, švieži
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.

  2. Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.

  3. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.

  4. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą