Įdaryti pievagrybiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, Kiaulienos ir jautieno faršas, 700 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
- Batonas, sužiedėjęs, 2 riekės
- Česnakai, 1 skiltelė
- Krapai, švieži
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.
Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
» Rašyti komentarą