Įdaryti pievagribiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, dideli, 5 vienetai
- Kiauliena, nugarinė, 300 gramų
- Sūris, 200 gramų
- Majonezas, 50 mililitrų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200° temp. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-26 08:26