Įdaryti maltinukai

Įdaryti maltinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Juodieji pipirai, malti, įdarui
  • Morkos, įdarui, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Svogūnai, įdarui, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Jautienos faršas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, kietai virti, įdarui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Batonas, 200 gramų
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Pienas, įdarui, 50 gramų
  • Druska
  • Druska, įdarui
  • Aliejus
  • Aliejus, įdarui
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Svogūną ir morką susmulkinti, pakepinti ir ataušinti. Kiaušinį nulupti ir sukapoti. Sūrį rupiai sutarkuoti. Sumaišyti kiaušinius, svogūnus, morkas, sūrį bei pagardinti druska, pipirais.
Svogūną bei česnakus nulupti, susmulkinti, batoną išmirkyti piene, nuspausti ir viską sudėti į maltos mėsos masę. Įmušti kiaušinius, pagardinti druska, pipirais. Viską gerai išmaišyti ir formuoti blynelius. Ant kiekvieno blynelio dėti po šaukštą įdaro. Sulenkti blynelius pusiau, suglausti kraštus ir kruopščiai juos užlyginti. Kiekvieną maltinuką apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose. Juos iš abiejų pusių paskrudinti įkaitintame aliejuje. Maltinukus perkelti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje dar 30 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laura
2016-09-07 13:17
o morkyte galima ir sutarkuot ir pakepint