Įdaryti maltiniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Obuoliai, džiovinti, 100 gramų
- Vištienos filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Batonas, 200 gramų
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Jogurtas, natūralus, 200 gramų
- Druska
- Razinos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius.
Tiekite su biriai virtais ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-08 15:45
as darau is farso panasiai,skanu
2015-03-28 19:59