Įdaryti “Lumaconi” makaronai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Jautiena, (malta), 200 gramų
- Kiauliena, (malta), 700 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Svogūnai, (vienas baltas, kitas raudonas) , 2 vienetai
- Česnakai, 3 skiltelės
- Porai, 1 vienetas
- Džiovintos morkos, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, šakelė, 1 lapas
- Bazilikas, malti, (nubrauktas šaukšt.), 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 200 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai
- Pipirai
- Druska
- Bazilikas, šviežias
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Į sumaišytus jautienos ir kiaulienos faršus sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, porą, įmušti kiaušinius, įberti morkas, bazilikų, druskos, prieskonių, pipirų, krapų ir gerai išmaišyti.
Gauta mase prikimšti apvirtus (al dente ) makaronus, sudėti juos į aliejumi apšlakstytą (kad nepriliptų prie dugno) ir rozmarinu pribarstytą stiklinį indą. Įpilti puodelį vandens.
Iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepti 20-25 min. Tada supilti grietinėlę ir dar pakepti 10 - 15 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą