Įdaryti kalmarai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Menkės, filė, 300 gramų
- Majonezas, 100 gramų
- Kalmarai, vidutiniai, 4 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Padažui dar reikės:
3 česnakai
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
sultys iš pusės citrinos
Išvalom kalmarus ir apvirinam pasūdytame vandenyje. Darom įdarą: menkės filė, svogūną ir virtus kiaušinius sukapojame smulkiai, dedam druską, pipirus, petražolės, truputį majonezo, gerai išmaišome ir prikimšame kalmarus. Sudėdam į formą, kurioje įpiltą truputį aliejaus, aptepame kalmarus likusiu majonezu, kepam orkaitėje 25 min.
Padažui susmulkintus česnakus sutrinti iki vietisos masės, pilant po truputį alyvuogių aliejų, iš pusės citrinos išspausti sultis, gerai išmaišyti. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-01 18:10
Patikekite tikrai skanu ir taip neatrodo kaip kazkas ten pagalvojo dar jei kalmarai truputi pamarinuoti 

2010-10-12 21:11
kalmaras keptas 25 min. bus kietas... 

2010-09-15 09:43
super ir seksovas patiekaliukas ir skanus. Per valentina sventa mylimajam padarysiu
2010-05-14 16:21
P.S. tikrai kazka primena ta foto
.Bet skanu. 


2016-02-19 15:30