Įdaryti kalmarai

Įdaryti kalmarai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Menkės, filė, 300 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
  • Kalmarai, vidutiniai, 4 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Padažui dar reikės:
3 česnakai
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
sultys iš pusės citrinos

Išvalom kalmarus ir apvirinam pasūdytame vandenyje. Darom įdarą: menkės filė, svogūną ir virtus kiaušinius sukapojame smulkiai, dedam druską, pipirus, petražolės, truputį majonezo, gerai išmaišome ir prikimšame kalmarus. Sudėdam į formą, kurioje įpiltą truputį aliejaus, aptepame kalmarus likusiu majonezu, kepam orkaitėje 25 min.
Padažui susmulkintus česnakus sutrinti iki vietisos masės, pilant po truputį alyvuogių aliejų, iš pusės citrinos išspausti sultis, gerai išmaišyti. Skanaus

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
K K
2016-02-19 15:30
Labai skanu
regvyta
2012-06-01 18:10
Patikekite tikrai skanu ir taip neatrodo kaip kazkas ten pagalvojo dar jei kalmarai truputi pamarinuoti
Pauliux
2010-10-12 21:11
kalmaras keptas 25 min. bus kietas...
(anonimas)
2010-09-15 09:43
super ir seksovas patiekaliukas ir skanus. Per valentina sventa mylimajam padarysiu
liu
2010-05-14 16:21
P.S. tikrai kazka primena ta foto .Bet skanu.