Įdaryti jautienos suktinukai

Įdaryti jautienos suktinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 10
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, raudonoji, dribsniai, grūsti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, raudonoji, susmulkinta, 0.25 stiklinės
  • Petražolės, smulkintos, 0.75 stiklinės
  • Svogūnai, susmulkinti, 0.25 stiklinės
  • Jautienos kumpis, 1.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, Jūsų mėgstamas, 250 mililitrų
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 2 stiklinės
  • Kiaulienos šoninė, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus, augalinis, 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, jautienai
Gaminimo instrukcija:

Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 6 sočios porcijos.
Jautienos kumpį supjaustyti į 12 storų griežinėlių, kiekvieną griežinėlį įvynioti į maistinę plėvelę, pamušti plaktuku ir pamušus pašalinti maistinę plėvelę.
Supjaustyti kiaulienos šoninę kubeliais ir pakepinti apie 5 min. keptuvėje su aliejumi virš vidutinės ugnies.
Tuomet sudėti į keptuvę susmulkintus svogūnus bei paprikas ir patroškinti dar apie 5 min.
Tuomet viename dubenyje sumaišyti pakepintą šoninę, svogūnus, paprikas, petražoles, susmulkintą česnaką, džiūvėsėlius, sūrį, grūstus paprikos dribsnius, žalią kiaušinį bei pieną.
Paskaninti gautą mišinį juodaisiais pipirais bei druska, jei norite.
Pamuštus jautienos kepsnelius pabarstyti prieskoniais.
Ant kiekvieno kepsnio dėti po šaukštą pasigaminto įdaro, suvynioti į ritinėlį ir susmaigstyti dantų krapštukais, kad nepasileistų troškinant.
Įkaitinti didelėje troškintuvėje 2 šaukštus aliejaus ir apkepti jame, virš vidutinės ugnies jautienos suktinukus, kad jie gražiai apskrunda.
Tuomet sudėti pomidorų padažą, užvirinti ir sumažinus ugnį bei uždengus patroškinti apie 1 val.
Jei padažas per daug sutirštės, praskiesti vandeniu.
Iš ištroškintų suktinukų išimti krapštukus ir patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Tamara
» Rašyti komentarą