Įdaryti „Cannelloni“ makaronai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Majonezas
- Makaronai, Cannelloni, 10 vienetų
- Pievagrybiai, 3 vienetai
- Pienas
- Prieskoniai
- Žalumynai, provanso mišinys
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame, sudedame viską į faršą, sudedame išmirkyto batono riekeles ir gerai išmaišome.
Pridedame įvairių prieskonių pagal skonį.
Paruoštą faršą kemšame į makaronus. (1 paveikslas)
Sudedame į indą ir užpilame stikline vandens (į vandenį įdedame šaukštelį PROVANSO žolelių mišinio, taip pat po šaukštelį makaronų bei kiaulienos arba maltos mėsos prieskonių). (2 paveikslas)
Dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame maždaug 40min.
Iškepusius makaronus sudedame į molinius dubenėlius arba lėkšteles ir užpilame sūrio - majonezo padažu (tarkuotą sūrį sumaišyti su trupučiu majonezo). (3 paveikslas)
Dedame į orkaitę, kad išsilydytų sūris. (4 paveikslas)
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-06-19 13:39
Bandžiau. bet prikimšus makaronai trūko išilgai... kažkas ne taip?
2017-02-17 15:29
Labai skanei gavosi tik nedejiau grybu
2016-10-02 13:53
O ar makaronu pries kimsima nereikia apvirti?
2014-12-19 18:28
o y orkaite deti su tuo vandeniu?
2017-07-06 15:36