Įdaryti burokėliai su riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, išspausta, 0.5 vieneto
- Lazdyno riešutai, 0.5 stiklinės
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas, 0.5 stiklinės
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Baravykai, ar kiti grybai, troškinti, 0.5 stiklinės
- Vanduo
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Burokėliai, virti, 4 vienetai
- Kvapieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Burokėlių vidus išskobiamas ir paliekama tik plona sienelė.
Sienelės kraštai dantytai išpjaustomi.
Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate.
Išskobta burokėlių dalis, svogūnas bei grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska ir viskas sumaišoma.
Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių.
Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą