Įdarytas moliūgas

Įdarytas moliūgas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kukurūzai, burbuolės, 1 vienetas
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Moliūgai, dideli, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Persikai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, 500 gramų
  • Jautienos kumpis, 500 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Papaja, 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonieji pipirai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite moliūgą, nupjaukite jo viršų, išvalykite sėklas bei didžiąją dalį minkštimo, ištepkite pienu bei sviestu ir kepkite apie 1 val. 200 laipsnių temperatūroje.
Kol kepa moliūgas pasiruoškite įdarą.
Įkaitinkite dideliame puode šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame susmulkintą svogūną, česnaką, kubeliais susmulkintą mėsą ir viską paskaninti prieskoniais.
Mėsai apkepus įpilkite vieną stiklinę vandens ir patroškinkite apie 20 minučių.
Sudėkite nuskustas bei susmulkints bulves, morkas ir pavirkite apie 5 minutes.
Tuomet sudėkite susmulkintus pomidorus, papają, papriką, pipirą, persikus bei kukurūzų grūdelius.
Puodą uždenkite ir troškinkite virš vidutinės ugnies, kol visos daržovės suminkštėja.
Gautą troškinį paskaninkite prieskoniais ir sudėkite į pakeptą moliūgą.
Kepkite įdarytą moliūgą apie 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nezinau
2012-10-06 11:06
skanu