Įdarytas maltos jautienos kepsnys

Įdarytas maltos jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 70 gramų
  • Jautiena, 800 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose.
Batonas išmirkomas vandenyje arba piene.
Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama pipirų, druskos ir viskas gerai išmaišoma.
Iš šios masės daromas pailgas kepsnys, o į jo vidų sudedami kietai virti kiaušiniai.
Kepsnys apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepamas karštoje, 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 60 min.
Tiekiamas supjaustytas pusdubenyje.
Prie jo tinka karšti troškinti burokėliai, virtos bulvės ir įvairios salotos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sucka
2010-11-05 08:55
Gerai atrodo
Audinga
2009-12-18 14:14
Skaniai ir sventiskai atrodo - reiks butinai pasigaminti..