Įdarytas karpis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Karpis, 1.5 kilogramo
- Mėsa, (karštai rūkyta šoninė), 300 gramų
- Džiūvėsėliai, 3 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Druska
- Pipirai
- Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, 1 vienetas
- Salotos, 4 lapai
- Morkos, virta (gabaliukas), 40 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Karpį nuskusti, nupjauti galvą, išdarinėti, nuplauti
Atsargiai atskirti odą. nukaulinti. Iš galvos išimti žiaunas ir akis
Džiuvėsius užmerkti piene,palaikyti kol suminkštės
Žuvį,išmirkytus džiuvėsius, šoninę, petražoles sumalti, įberti druskos, pipirų, smulkintą česnaką,įmušti kiautinį,gerai išmaišyti
Gautą masę atsargiai sukimšti į karpio odą ir galvą.
Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 1 valandą.Prieš patiekiant akis padaryti iš virtos morkos gabalėlių, puošti citrinos riekelėmis ir salotų lapais.
Skanaus !
» Rašyti komentarą