Įdarytas karpis

Įdarytas karpis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1.5 kilogramo
  • Mėsa, (karštai rūkyta šoninė), 300 gramų
  • Džiūvėsėliai, 3 vienetai
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Druska
  • Pipirai
  • Petražolės, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Salotos, 4 lapai
  • Morkos, virta (gabaliukas), 40 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį nuskusti, nupjauti galvą, išdarinėti, nuplauti

  2. Atsargiai atskirti odą. nukaulinti. Iš galvos išimti žiaunas ir akis

  3. Džiuvėsius užmerkti piene,palaikyti kol suminkštės

  4. Žuvį,išmirkytus džiuvėsius, šoninę, petražoles sumalti, įberti druskos, pipirų, smulkintą česnaką,įmušti kiautinį,gerai išmaišyti

  5. Gautą masę atsargiai sukimšti į karpio odą ir galvą.

  6. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 1 valandą.Prieš patiekiant akis padaryti iš virtos morkos gabalėlių, puošti citrinos riekelėmis ir salotų lapais.

  7. Skanaus !

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą