Įdarytas didkepsnis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Paprika, konservuota, 50 gramų
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Prieskoniai, kepsnių
- Lydytas sūris, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
4 porcijos
Kiaulieną sumaišyti su smulkiai pjaustytu svogūnu, įmušti kiaušinį, barstyti prieskoniais, dėti džiūvėsėlius.
Padaryti plokščius kepsniukus (4) iš ½ masės. Ant jų dėti smulkiai pjaustytas paprikas ir tarkuotą sūrį.
Ant viršaus dėti likusią masės dalį, gerai apspausti kraštus, kad neiškristų įdaras. Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, jei liko.
Dėti į riebalais išteptą skardą, įkaitintą iki 200˚C ir kepti 45 min.
Garnyrui: bulvės keptos, daržovės...
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-16 12:59




2011-10-16 12:57
pabandysim, turetu buti skanu
2011-05-10 10:35



2011-05-09 22:06
Labai skanei gavos,super 

2014-01-24 14:49