Įdarytas burokėlis su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Obuoliai, rūgštesni
- Svogūnai
- Druska
- Aliejus, arba majonezas
- Burokėliai, virti
Gaminimo instrukcija:
Virtus burokus galima lengvai pamarinuoti. Burokėlius išgremžti, kad liktų tik plonos sienelės. Išgremžtą minkštimą ir nuvalytą svogūną ir obuolius smulkiai supjaustyti. Burokėlius, svogūnus ir obuolius, pagardinus pipirais bei druska išmaišyti su majonezu arba aliejumi - kaip kas mėgsta. Šį mišinį sudėti į burokėlius, apšlakstyti citrinos sultimis (jei maišėme su aliejumi) ir galima papuošti žalumynais. Tinka valgyti prie silkės ir žuvies patiekalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-27 12:32
labai skanu super.siulyčiau valgyti su bulvėm ir silke.
2010-12-16 14:03
gera idėja, reikės pasinaudoti 

2010-12-13 19:37
nu liuks skanei atrodo 

2016-12-08 22:20