Įdarytas batonas vasaros pusryčiams

Įdarytas batonas vasaros pusryčiams
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 1 vienetas
  • Dešra, 300 gramų
  • Sūris, 200 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, 1 sauja
  • Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.

  2. Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo, pjaustyti reikia ir horizontalėmis ir vertikalėmis.

  3. Padažu tepame visas vienos pusės riekeles, tik padažo reikėtų minimaliai, nes kitaip batonas labai suminkštės.

  4. Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą, kapotus žalumynus.

  5. Šauname į 200 laipsnių orkaitę, 10 - 15 minučių.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lankytojas
2017-01-13 02:05
batonas, tai čia toks kur kaip mažos bandeles be jokių įdarų ?
Kristina
2016-07-11 19:00
Foto turi autorines teises jos manooo !!!
Ugne
2016-07-11 13:19
Super skanu
Skaitytoja
2016-07-11 10:05
Būtinai gaminsim
Lankytoja
2016-07-11 10:05
Super