Įdarytas batonas vasaros pusryčiams

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Batonas, 1 vienetas
- Dešra, 300 gramų
- Sūris, 200 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, 1 sauja
- Česnakai, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.
Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo, pjaustyti reikia ir horizontalėmis ir vertikalėmis.
Padažu tepame visas vienos pusės riekeles, tik padažo reikėtų minimaliai, nes kitaip batonas labai suminkštės.
Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą, kapotus žalumynus.
Šauname į 200 laipsnių orkaitę, 10 - 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-07-11 19:00
Foto turi autorines teises
jos manooo !!! 


2016-07-11 13:19
Super skanu
2016-07-11 10:05
Būtinai gaminsim 

2016-07-11 10:05
Super 

2017-01-13 02:05