Įdaryta vištienos krūtinėlė

Įdaryta vištienos krūtinėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Majonezas
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Grietinėlė
  • Prieskoniai, vištienai
  • Žalumynai
  • Grybai, džiovinti, 50 gramų
  • Lydytas sūris
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia vištienos krūtinėlę padalyti į dvi dalis ir padaryti įpjovą įdarui.
Vištieną ištrinti turimais prieskoniais.
Sutarkavus pusę svogūno, jo sultimis apšlakstyti paukštieną.
Sutarkavus česnaką, sumaišyti jį su baziliku bei majonezu, gautu padažu kruopščiai ištrinti vištieną ir palikti marinuotis 2 val.
Įdarui išmirkytus bei nuplautus džiovintus grybus smulkiai supjaustyt, nulupti bei smulkiai supjaustyti pievagrybius, bei likusią pusę svogūno ir viską kepti su grietinėle, kol viskas suminkštės ir atsiras sulčių (nepamiršti masės pagardinti druska, pagal skonį).
Gauta mase įdaryti paukštienos krūtinėlę, ir apibarstyti lydytu sūriu.
Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 40 min., kol gražiai apskrus.
Patiekti su mėgstamomis salotomis ar kitu pagardu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justina
2012-06-03 00:07
Nepaminėjau,kad prieš tai reikia sutarkuot sūrį per burokinę tarką, o prieš dedant į orkaitę apibarstyt
nijole
2012-06-02 19:10
tik nesuprantu kaip apibarstyti lydytu suriu
violeta
2012-05-17 09:18
tikiu lb skanu
Daiva
2012-04-17 14:52
atrodo labai skanei butinai pabandysiu pasigaminti