Įdaryta lydeka

Įdaryta lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydeka, 1 vienetas
  • Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
  • Batonas
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai
  • Druska
  • Pipirai
  • Citrinos
Gaminimo instrukcija:

Žuvis nuskutama ir nuplaunama. Oda aplink galvą apipjaunama ir nuneriama. Žuvies filė, piene išmirkytas batonas ir svieste pakepintas ir smulkiai supjaustytas svogūnas sukapojami, sumalami. Į masę suberiamos manų kruopos, įmušamas kiaušinis, įpilama pieno. Viskas gerai išsukama, įdaras sukemšamas į žuvies odą ir užsiuvama. Kepama orkaitėje 30 -45 min. Atvėsus žuviai, išimami siūlais, supjaustoma gabalėliais ir puošiama citrinos griežinėliais. Įdarytą žuvį galima iškepti orkaitėje. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą