Įdaryta lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lydeka, 1 vienetas
- Manų kruopos, 1 valgomasis šaukštas
- Batonas
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Svogūnai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai
- Druska
- Pipirai
- Citrinos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Žuvis nuskutama ir nuplaunama. Oda aplink galvą apipjaunama ir nuneriama. Žuvies filė, piene išmirkytas batonas ir svieste pakepintas ir smulkiai supjaustytas svogūnas sukapojami, sumalami. Į masę suberiamos manų kruopos, įmušamas kiaušinis, įpilama pieno. Viskas gerai išsukama, įdaras sukemšamas į žuvies odą ir užsiuvama. Kepama orkaitėje 30 -45 min. Atvėsus žuviai, išimami siūlais, supjaustoma gabalėliais ir puošiama citrinos griežinėliais. Įdarytą žuvį galima iškepti orkaitėje. Skanaus!
» Rašyti komentarą