Įdaryta karka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Morkos
- Kiauliena
- Kiaušiniai
- Grietinėlė
- Druska
- Vištienos faršas
- Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:
Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!
» Rašyti komentarą