Įdaryta karka

Įdaryta karka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas
  • Morkos
  • Kiauliena
  • Kiaušiniai
  • Grietinėlė
  • Druska
  • Vištienos faršas
  • Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:

Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą pamarinuoti. Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką supjaustyti plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą