Humusas

Humusas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Petražolės, smulkintos
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Jei turimi avinžirniai sausi, juos 8-10 valandų pamirkyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Jei konservuoti - nukošti. Avinžirnius sugrūsti, įpilti porą šaukštų skysčio iš skardinės, arba nuoviro, pridėti citrinų sultis, trintą česnaką, tahini, druską ir labai gerai sutrinti iki vientisos masės.

Sudėti plokščiu kauburėliu į lėkštę, viduryje padaryti įdubą, ten supilti alyvuogių aliejų. Viršų pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
Tai Artimųjų Rytų patiekalas, į jį galima pridėti kmynų, jogurto, kalendros lapelių, kajeno pipirų, ar tiesiog daugiau česnakų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aisha
2011-10-01 18:58
Super, skanumėlis.
Ogi
2011-07-24 10:19
eik namo
Ana
2009-12-30 00:29
o kur galima nusipirkti turkisku zirniu ir sezamo sviesto?- butinai gaminsiu, labai skanu ypatingai su lavasu, niam niam