Hanami Dango

Hanami Dango
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžių miltai , 190 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Raudoni maistiniai dažai, 3 lašai
  • Matcha arbatos milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Bambukinės lazdelės, 5 vienetai
  • Vanduo, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti ryžių miltus su cukrumi ir vandeniu. Gerai išminkyti tešlą. Padalinti tešlą į tris lygias dalis. Į vieną įmaišyti raudonų maistinių dažų. O į antrą Matcha miltelių. Trečią palikti baltą. Gerai išminkyti.

  2. Kiekvieną tešlos kamuoliuką padalinti į šešis rutuliukus.

  3. Užkaisti vandenį. Sudėti kamuoliukus į verdantį vandenį ir virti kol iškils į paviršių.

  4. Leisti atvėsti ir suverti ant bambukinių pagaliukų.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą