Gurmaniški Romos kepsneliai

Gurmaniški Romos kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodieji pipirai, žirneliai, 8 vienetai
  • Laurų lapai, keli lapeliai, 4 vienetai
  • Migdolai, drožlės, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, grūdeliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Jautiena, kumpis, 2 kilogramai
  • Actas, raudonojo vyno, 250 gramų
  • Raudonas vynas, sausas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, lydytas, 50 gramų
  • Sultinys, mėsai, 250 gramų
  • Razinos
  • Kadagio uogos, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.

Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.

Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.

Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Roma
» Rašyti komentarą