Gurmaniški Romos kepsneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji pipirai, žirneliai, 8 vienetai
- Laurų lapai, keli lapeliai, 4 vienetai
- Migdolai, drožlės, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, grūdeliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Jautiena, kumpis, 2 kilogramai
- Actas, raudonojo vyno, 250 gramų
- Raudonas vynas, sausas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, lydytas, 50 gramų
- Sultinys, mėsai, 250 gramų
- Razinos
- Kadagio uogos, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.
Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.
Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.
Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą