Gurmaniškas guliašas „San Tropez“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 6
- Juodieji pipirai, malti
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Vištienos filė, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Pomidorų padažas, 250 gramų
- Druska
- Prieskoniai, „IKI Gurmanų“
- Padažas, bazilikų, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome mažais gabaliukais vištienos filė ir sumaišome su pomidorų padažu, druska, pipirais, bazilikų padažu, smulkiai supjaustyta raudonąja paprika, susmulkintu česnaku ir prieskonių mišiniu.
Viską dedame į šaldytuvą 30min.
Po to išimame ir troškiname apie 40min. su alyvuogių aliejumi.
Patarimas: neskieskite padažo su vandeniu.
Skanaus!!!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-29 13:16
jis yra labai skanus
oku2:
k: 








2011-11-04 14:01
PS. Nerijus.recepto autorius