Gurmaniškas guliašas „San Tropez“

Gurmaniškas guliašas „San Tropez“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 6
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Pomidorų padažas, 250 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, „IKI Gurmanų“
  • Padažas, bazilikų, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome mažais gabaliukais vištienos filė ir sumaišome su pomidorų padažu, druska, pipirais, bazilikų padažu, smulkiai supjaustyta raudonąja paprika, susmulkintu česnaku ir prieskonių mišiniu.
Viską dedame į šaldytuvą 30min.
Po to išimame ir troškiname apie 40min. su alyvuogių aliejumi.
Patarimas: neskieskite padažo su vandeniu.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: Nerijus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nerijus
2011-11-04 14:01
cia nuotrauka ne sito guliaso.ji reikia troskinti keptiujeja.

PS. Nerijus.recepto autorius
nerijus
2011-10-29 13:16
jis yra labai skanus oku2: k: