Gurmaniška alyvuogių užtepėlė

Gurmaniška alyvuogių užtepėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės, žalios, 150 gramų
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, raudonoji, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:

Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės. Įmaišome prieskonių ir SANTA MARIA raudonėlio.
Tepame ant paskrudinto batono.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą