Guliašas su pipirais

Guliašas su pipirais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, grūsti, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaulienos išpjova, 800 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.

Receptą atsiuntė: justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Monika
2017-02-09 10:51
Tai gi zinote kad mesa su bulviomis nesveika☺
Diana
2014-05-30 17:51
Geras receptas bet labai nekonkretus Na aš darau taip: Mėsa supjaustau, į įkaitusia keptuve įdedu gabalėlį sviesto. Kepinu mėsa apie 10-15min. Sudedu visus prieskonius ir dar šiek tiek įdedu mėsos prieskonių. Supjaustau svogūną ir sutarkuoju morkas. Viska sumetu į keptuve dar pakepu 5min. Įdedu dar šiek tiek sviesto. Tada įpilu į keptuve 3stiklines vandens (jai keptuvė gili jai ne tiek pat pilu į puodą. Palaukiu kol užvirs, sumažinu ugnį. Ir troškinu apie 40min-1h. Šaukštas miltų ir viskas.
Dovile
2013-02-13 22:53
skanumelis.darzeli toki duodavo guliasa..darysiu tikrai
Inga
2012-11-12 10:51
kai mėsa jau ištroškinta, vanduo turėtų pilnai apsemti mėsą. 2 šaukštus miltų paskrudinkite atskirai aliejuje ant keptuvės ir užpylkite tai ant mėsos, iškart maišydami visą turinį dar palaikykite ant ugnies apie 30 sec-1min. kai nukelsite nuo ugnies- uždenkite dangčiu ir palikite - bet kuris maistas yra skanesnis, jei nukėlus nuo ugnies duosite jam pastovėti 5-10 minučių
fresija
2012-10-29 20:18
miltai manau tam kad sutirstintu guliasa