Grybukai

Grybukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, arba sviestas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė 180 ml, 3 stiklinės
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.

Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.

Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.

Receptą atsiuntė: Verutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
anonimas
2015-04-03 11:01
O cukraus neeeikia?
(anonimas)
2012-04-10 12:15

2011-08-22 16:26
iškepusi juos, kepures šokolade, kotus glajuje pamirkau, o "šaknis" aguonose. Dar linksmiau atrodo.
anna
2011-08-19 13:15
o KAIP sumaisyti tesla?
anna
2011-08-19 13:14
OHO,kaip skaniai atrodo