Grybukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, papuošimui
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kalakutienos faršas, 200 gramų
- Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
- Pienas, 100 gramų
- Druska
- Prieskoniai
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai".
Grybų patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-23 13:52
MIAU
2009-07-23 20:55
skamba skaniai 

2010-08-08 17:17
Patariu pasigaminti visiams