Grybukai

Grybukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, papuošimui
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kalakutienos faršas, 200 gramų
  • Pievagrybiai, dideli, 10 vienetų
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai".
Grybų patiekalas paruoštas!

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
芸者
2010-08-08 17:17
Grybukai nerealiai skanus
Patariu pasigaminti visiams
SONE
2009-11-23 13:52
MIAU
ieva
2009-07-23 20:55
skamba skaniai