Grybų troškinys su daržovėmis

ragaujame...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grybai, (šaldyti ar sūdyti, virti), 0.5 litro
- Morkos, (vidutinės, tarkuotos), 2 vienetai
- Svogūnai, (smulkinti, vidutiniai), 2 vienetai
- Prieskoniai
- Pomidorų padažas
- Pupelės, virtos ar konservuotos , 200 gramų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Grybus, jei pjaustyti stambiai, truputį pasmulkinti. Keptuvėje apkepinti aliejuje morkas, svogūnus, dėti grybus, berti prieskonius, pipirus, padruskinti.
Viską troškinti, sudėti virtas pupeles (galima ir konservuotas), dėti pomidorų padažą, maišyti. Tinka ir kaip karštas užkandis, ir kaip šaltas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-11-17 12:56