Grybų salotos su apelsinais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 4 vienetai
- Paprika, 3 vienetai
- Garstyčios
- Majonezas
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Sūris, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
Apelsinus nuplauti, perpjauti per pusę. Atsargiai išimti minkštimą, supjaustyti. Apelsino žievę naudoti kaip indelius salotoms.
Grybus pakepti aliejuje, atvėsinti.
Papriką supjaustyti mažais kubeliais.
Sūrį sutarkuoti.
Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir garstyčiomis.
Salotas sudėti į apelsinų puodelius, paskaninti sezamu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-09 11:09
labai patiko ..ir grazu ir skanu..dekui uz si recepta



2011-03-06 12:30

2011-03-06 12:28

2011-03-06 11:20
Sveiki,
o apelsinų minkštimą sumaišyti su kitais ingredientais? Šiaip gražiai atrodo, bet kažkaip keistai skamba
o apelsinų minkštimą sumaišyti su kitais ingredientais? Šiaip gražiai atrodo, bet kažkaip keistai skamba

2011-11-04 21:29