Grybų salotos-garnyras

Grybų salotos-garnyras
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Pupelės, virtos ar konservuotos, 200 gramų
  • Svogūnai, dideli, 1 vienetas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pievagrybiai, švieži ar konservuoti, 450 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.

Receptą atsiuntė: Gitana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rima
2012-09-13 13:37
labai skanios salotos as ne kaip garnyra dariau, o vakarienei tokias saloteles paruosiau