Grybų salotos-garnyras

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Pupelės, virtos ar konservuotos, 200 gramų
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, švieži ar konservuoti, 450 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-13 13:37