Grybų ragu

Grybų ragu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 700 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai, 20 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Porai, 300 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vištienos filė, krūtinėlė, rūkyta, 125 gramai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Druska
  • Sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Bulves išvirti su lupenomis. Išvirusias bulves nulupti ir supjaustyti į 4 skilteles.
Morkas supjaustyti skrituliais, sumesti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
Porus supjaustyti stambesniais žiedais.
Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, svogūnus - į 8 dalis.
Rūkytą krūtinėlę supjaustyti juostelėmis.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, jame pakepti mėsytę 3 min, išimti ir tame pačiame aliejuje atskirai pakepinti bulves, po to morkas, porus ir grybus.
Viską sumaišyti, suberti prieskonius ir vėl viską sudėti į keptuvę.
Sūrį supjaustyti kubeliais ir suberti ant ragu, uždengti ir pašildyti, kol išsilydys sūris. Pabarstyti krapais ir patiekti.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą