Grybų pudingas

Grybų pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 10 vienetų
  • Džiūvėsėliai, 2 stiklinės
  • Sviestas, 200 gramų
  • Grybai, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šviežius arba džiovintus (300 g) grybus išvirti pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustyti, sumaišyti su kepintais svogūnais, pabarstyti pipirų ir druskos, sudėti sviestą ir džiūvėsėlius. Truputį įpilti grybų sultinio. Tešla turi būti tiršta.
Ištepti kepimo formą riebalais, džiūvėsėliais ir iškepti.
Valgyti su mėgstamu padažu.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą