Grybų pica

Grybų pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Žalumynai, (pvz., svogūnai, krapai, petražolės)
  • Grybai, 400 gramų
  • Sluoksniuota tešla, blynas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Išklojame tešla aliejumi pateptą kepimo formą, pabadome ją šakute, suberiame dalį tarkuoto sūrio ir kepame apie 10 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Susmulkintus švarius grybus bei svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.
Pakepintus grybus sudedame ant apkepto picos pado ir pabarstome viską druska bei pipirais.
Tuomet sudedame susmulkintus žalumynus, pomidorų skilteles ir vėl viską pabarstome druska bei pipirais.
Kiaušinius suplakame su pienu, likusiu tarkuotu sūriu, druska, pipirais bei žalumynais ir supilame ant picos.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-03-24 15:13