Grybų kepsniukai

Grybų kepsniukai
skanaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, (virti,šaldyti,ar sūdyti), 400 gramų
  • Kiauliena, rūkyti lašiniai (galima ir švieži), 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, pipirai (santa Maria)
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybai gali būti įvairūs.Juos pjaustyti smulkiai(galima sumalti,bet skonis skirsis,gausis maltiniai.Reikia kantriai pjaustyti).Rūkytus lašinukus pjaustyti smulkiai.Svogūną smulkinti ir labai trumpai pakepinti su lašinukais,ataušinti.

  2. Kiaušinius gerai išplakti su majonezu.Į plakinį berti pjaustytus grybus,lašinukus su svogūnais,prieskonius,miltus,krakmolą,džiuvėsėlių keletą šaukštų ir viską gerai išminkyti.Palikti(jei yra laiko per naktį).

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti kepsniukus(pailgos formos),volioti į džiūvėsėlius ir kepti,ko gražiai iškepa,skanauti su bulvėmis,bulvių koše ir įvairiomis salotomis ar agurkėliu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą