Grybų kepsneliai

lieka tik skanaus !
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grybai, i (šaldyti ar sūdyti, virti), 400 gramų
- Lašiniai, švieži arba rūkyti, 100 gramų
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas, (bulvių), 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, Santa Maria (kelių rūšių)
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Grybai gali būti įvairūs.Juos pjaustyti smulkiai(galima sumalti,bet skonis skirsis,gausis maltiniai.Reikia kantriai pjaustyti).Rūkytus lašinukus pjaustyti smulkiai.Svogūną smulkinti ir labai trumpai pakepinti su lašinukais,ataušinti.
Kiaušinius gerai išplakti su majonezu.Į plakinį berti pjaustytus grybus,lašinukus su svogūnais,prieskonius,miltus,krakmolą,džiuvėsėlių keletą šaukštų ir viską gerai išminkyti.Palikti(jei yra laiko per naktį).
Keptuvėje ikaitinti aliejų,formuoti kepsniukus(pailgos formos),volioti į džiuvėsėlius ir kepti,ko gražiai iškepa,skanauti su bulvėmis,bulvių koše ir įvairiomis salotomis ar agurkėliu.
» Rašyti komentarą