Grybaujantis vištienos karbonadžiukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Porai, 1 vienetas
- Svogūnai, mėlyni, 1 vienetas
- Vištienos filė, 700 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė reikia supjaustyti į nedidelius karbonadžiukus ir apibarstyti prieskoniais (pagal skonį). Prieš kepant pamirkyti į kiaušinio plakinį ir džiuvesėlius. Kepti, kol gražiai pageltonuos.
Supjaustytus porą, svogūną, morką ir pievagrybius pakepti ir taip pat šiek paskaninti universaliais prieskoniais.
Įkaitinus orkaitę iki 180 C laispnių, karbonadžiukus sudėtus kepimo skardoje apdedame keptomis daržovėmis ir uždedame šiek tiek sūrio, jeigu yra poreikis. :) Pakepame, kol sūris išsilydys.
Galima patiekti su ryžiais, bulvėmis, daržovių salotomis ir t.t.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-26 20:20
labai skanu,tai teko pačia daryt ir labai patiko,labai skanu...
ir antrai pusei labai patiko... 


2012-06-24 12:28
Skanu, taip pat kas kart galima patiekti vis skirtingai



2021-11-13 11:39