Grybaujantis vištienos karbonadžiukas

Grybaujantis vištienos karbonadžiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Porai, 1 vienetas
  • Svogūnai, mėlyni, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 700 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Sūris, 150 gramų
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė reikia supjaustyti į nedidelius karbonadžiukus ir apibarstyti prieskoniais (pagal skonį). Prieš kepant pamirkyti į kiaušinio plakinį ir džiuvesėlius. Kepti, kol gražiai pageltonuos.
Supjaustytus porą, svogūną, morką ir pievagrybius pakepti ir taip pat šiek paskaninti universaliais prieskoniais.
Įkaitinus orkaitę iki 180 C laispnių, karbonadžiukus sudėtus kepimo skardoje apdedame keptomis daržovėmis ir uždedame šiek tiek sūrio, jeigu yra poreikis. :) Pakepame, kol sūris išsilydys.
Galima patiekti su ryžiais, bulvėmis, daržovių salotomis ir t.t.

Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mazuijka
2012-08-26 20:20
labai skanu,tai teko pačia daryt ir labai patiko,labai skanu... ir antrai pusei labai patiko...
vasia
2012-06-24 12:28
Skanu, taip pat kas kart galima patiekti vis skirtingai