Grybais įdarytos vištos šlaunelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Vištų blauzdelės, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Majonezas, 100 gramų
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Sūris, 200 gramų
- Druska
- Prieskoniai, vištienos
Gaminimo instrukcija:
Nuo šlaunelių atsargiai nuimame odelę. Mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome kubeliais ir sumaišome su kiaušiniu. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustome ir apkepiname aliejuje. Kepant pasūdome, pagardiname pipirais bei įberiame vištienos prieskonių. Paruoštus grybus išmaišome su vištienos gabalėliais ir tarkuotu sūriu. Šiuo faršu įdarome vištienos šlaunelių odelę, kraštą užtvirtiname mediniu smeigtuku. Česnaką labai smulkiai sukapojame ir sumaišome su majonezu, aptepame šlauneles ir kepame 250'C temperatūros orkaitėje apie 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-02-14 15:24
niami, niami
puikus receptukas ir skonis fantastiskas 


2011-11-14 21:20
daug darbo bet labai labai skanu
,
visiem labai patiko

visiem labai patiko

2011-05-22 15:25
Labai puikus receptas,bandziau ir as ir viskas puikiai pavyko,rezultatas buvo vertas sugaisto laiko



2010-12-21 15:40
o kiausinis turi buti virtas ar ne? 

2014-04-15 11:29