Grybais įdaryti jūrų ešerio ritinėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kalendra, malta
- Krapai, smulkinti
- Petražolės, smulkintos
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Ešerys, filė, 6 vienetai
- Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grybai, švieži/šaldyti/marinuoti, 1 stiklinė
- Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
- Raudonieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą