Grybais įdaryti jūrų ešerio ritinėliai

Grybais įdaryti jūrų ešerio ritinėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kalendra, malta
  • Krapai, smulkinti
  • Petražolės, smulkintos
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Ešerys, filė, 6 vienetai
  • Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Grybai, švieži/šaldyti/marinuoti, 1 stiklinė
  • Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą