Grybais įdarytas kotletas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Batonas, riekelės, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Sultinys, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Įdarui reiks:
8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai,
1/2 stiklinės troškintų grybų,
1 pomidoras arba 1 šaukštas pomidorų tyrės,
1-2 šaukštai aštraus padažo,
petražolių arba peletrūno lapelių,
truputis tarkuotos petražolės arba saliero.
Faršą sumaišyti su tarkuotu arba kapotu svogūnu, kiaušiniu, skystyje išmirkytu pyragu, gerai išminkyti, pagardinti. Masę suskirstyti gabalėliais (8-10), juos išploti ant lentos, apibarstytos miltais, ir ant kiekvieno uždėti po kumpio arba dešros griežinėlį ir šiek tiek grybų, sumaišytu su kapotu pomidoru ir prieskoniais. Padaryti plokščius apvalius arba pailgus kotletus, apvolioti džiuvesėliuose ir kepti juos riebaluose.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-28 16:06