Grybai su lašiniukais

Grybai su lašiniukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai, 60 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ss
2010-09-08 21:03
degtinuke skaniausiai atrodo
(anonimas)
2009-03-25 21:16
Kristina
2009-03-25 16:37
jei kalbant apie lašinukus turima omeny šoninė rūkyta, tai dar reikėtų marinuoto agurko prisikaąsti ir
(anonimas)
2009-03-13 17:28
Feee