Grybai riešutų padaže

Grybai riešutų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Graikiniai riešutai, 150 gramų
  • Granatai, 0.5 vieneto
  • Kalendra
  • Mairūnas
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Druska
  • Sultinys, daržovių
  • Ciberžolė
  • Raudonieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
Sumaišyti prieskonius su druska.
Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
Į gautą masę dar įspausti česnako.
Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marija
2011-12-22 08:40
Aš tai tikrai žinau, kad per Kūčias mėsos negalima. Bet ar Jūs žinote, kad sultinys gali būti ir daržovių?
ha
2011-12-21 20:26
nu ot nesamones kazkokios jus bent zinot kad per kucias mesos negalima o bulijonas tai is mesos