Grybai riešutų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Graikiniai riešutai, 150 gramų
- Granatai, 0.5 vieneto
- Kalendra
- Mairūnas
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Druska
- Sultinys, daržovių
- Ciberžolė
- Raudonieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
Sumaišyti prieskonius su druska.
Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
Į gautą masę dar įspausti česnako.
Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-21 20:26
nu ot nesamones kazkokios jus bent zinot kad per kucias mesos negalima o bulijonas tai is mesos
2011-12-22 08:40