Grybai grietinės ir vyno padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Paprika, malta
- Batonas, 100 gramų
- Baltas vynas, 10 gramų
- Druska
- Sviestas, 10 gramų
- Grietinė, 30 gramų
- Grybai, baltieji, šviežūs, 125 gramai
- Sūris, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.
» Rašyti komentarą