Grybai grietinės ir vyno padaže

Grybai grietinės ir vyno padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, malta
  • Batonas, 100 gramų
  • Baltas vynas, 10 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 10 gramų
  • Grietinė, 30 gramų
  • Grybai, baltieji, šviežūs, 125 gramai
  • Sūris, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpintame svieste pakepinkite grybus 15 minučių.
Tada įpilkite vyno ir dar patroškinkite ant didelio karščio 2 minutes.
Sumažinkite ugnį, įbarstykite pipirų, druskos, įdėkite grietinės ir tarkuoto sūrio, išmaišykite.
Troškinkite ant silpnos ugnies, kol mišinys sutirštės. Patiekite su šiek tiek padžiovinta duona aptepta sviestu.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą