Grūdėtoji duona „Greitutė“ Kūčių stalui

Grūdėtoji duona „Greitutė“ Kūčių stalui
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lazdyno riešutai, kapoti, 70 gramų
  • Saulėgrąžos, 70 gramų
  • Sezamo sėklos, sėklos, 70 gramų
  • Kvietiniai miltai, 600 gramų
  • Actas, vaisių, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, drungnas, 450 mililitrų
  • Druska, be kaupo, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mielės, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mieles ištrinkite su vandeniu, sudėkite visus kitus produktus ir išminkykite.
Padarykite kepaliuką, dėkite į riebalais išteptą formą ir pašaukite į šaltą orkaitę.
Dėmesio: tešlos kildinti nereikia.
Duonelę kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 50 min.
Po to sumažinkite karštį iki 170 laipsnių temperatūros ir dar pakepkite 20 min.
Duonelę išimkite iš formos ir dar paskrudinkite orkaitje 10 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
EG
2012-01-21 14:20
Siandien kepsiu ta duonele jau nezinau kelinta karta. Pilu visada obuoliu acta. Labai skaniai visada gaunasi! Tik nededu riesutu ir kartais imaisau siek tiek rupiu ruginiu miltu.
jolanta
2011-12-05 22:05
labukas,o kam tas actas,o be acto negalima????
Galina
2010-12-22 16:35
Sandra, o jeigu ipilti paprasto acto ar tiks?
Renata
2010-12-10 18:34
Kepiau sita duonyte,gavosi liux,skani, beto savo gamybos ir be visokiausiu E....saunuole recepto autore..
(anonimas)
2010-11-28 13:04