Grūdėtoji duona „Greitutė“ Kūčių stalui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lazdyno riešutai, kapoti, 70 gramų
- Saulėgrąžos, 70 gramų
- Sezamo sėklos, sėklos, 70 gramų
- Kvietiniai miltai, 600 gramų
- Actas, vaisių, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, drungnas, 450 mililitrų
- Druska, be kaupo, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mielės, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mieles ištrinkite su vandeniu, sudėkite visus kitus produktus ir išminkykite.
Padarykite kepaliuką, dėkite į riebalais išteptą formą ir pašaukite į šaltą orkaitę.
Dėmesio: tešlos kildinti nereikia.
Duonelę kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 50 min.
Po to sumažinkite karštį iki 170 laipsnių temperatūros ir dar pakepkite 20 min.
Duonelę išimkite iš formos ir dar paskrudinkite orkaitje 10 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-05 22:05
labukas,o kam tas actas,o be acto negalima????
2010-12-22 16:35
Sandra, o jeigu ipilti paprasto acto ar tiks?
2010-12-10 18:34
Kepiau sita duonyte,gavosi liux,skani, beto savo gamybos ir be visokiausiu E....saunuole recepto autore.. 

2010-11-28 13:04




2012-01-21 14:20