Grilyje keptos vištos kulšelės

Grilyje keptos vištos kulšelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 10 gramų
  • Imbieras, maltas, 5 gramai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Raudonas vynas, 50 mililitrų
  • Sojos padažas, 25 mililitrai
  • Vištienos kulšelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Griežinėliais supjaustykite svogūnus ir šiaudeliais papriką. Vištos kulšeles sumaišykite su svogūnais ir paprika.
Sojos padaže ištirpinkite cukrų, įmaišykite imbierą. Šiuo padažu ir vynu apipilkite vištieną.
Marinuokite apie 4 valandas.
Kepkite grilyje, kol visos vištienos puselės apskrus.

Receptą atsiuntė: Sidona
» Rašyti komentarą