Grilyje keptos kepenėlės su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Vištų kepenėlės, gabaliukai, 24 vienetai
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, griežinėliai, 24 vienetai
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Grybai, keputėlės, 24 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Vištų kepenis gerai nuplauti, nušluostyti, nuplėšti plėvelę.
Perpjovus per pusę, įtrinti druska su pipirais.
Tą patį darome su grybų kepurėlėmis.
Šoninės griežinėliu apvynioti kiekvieną kepenų gabaliuką.
Mauti ant iešmo paeiliui su grybais.
Viską pašlakstyti išlyditu sviestu.
Laikyti virš ugnies dažnai vartant, kol kepenėlės pasidarys minkštos ir apskrudę.
» Rašyti komentarą