Grilyje keptos blauzdelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krapai, marinatui, 1 sauja
- Vištų blauzdelės, 1 kilogramas
- Druska, marinatui
- Grietinė, 15-20 proc. riebumo, marinatui, 500 gramų
- Čili, milteliai, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovinti bazilikai, marinatui, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Petražolės, marinatui, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.
» Rašyti komentarą