Grilyje kepti sparneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Vištų sparneliai, 500 gramų
- Baltas vynas, sausas, 3 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, augalinis, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Česnaką susmulkiname ir sumaišome su druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtriname sparnelius.
Sojos padažą sumaišome su vynu, aliejumi ir medumi. Šiuo marinatu užpilame sparnelius ir sandariai uždengę dedame į šaldytuvą. Laikome apie 4-5 valandas.
Kepame keptuvėje ar virš žarijų lauke.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-03 16:40