Grilyje kepti šonkauliukai su chimmichurri padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, smulkinti, 2
- Juodieji pipirai, šviežiai malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Petražolės, smulkintos, 0.5 stiklinės
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Alyvuogių aliejus, nerafinuotas, 0.25 stiklinės
- Raudonas vynas, 0.25 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, košerinė
- Raudonėliai, švieži, kapoti, 0.25 stiklinės
- Raudonieji pipirai, dribsniai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Vyno actas, raudonasis, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite grilį.
Įtrinkite šonkauliukus košerine druska ir kepkite vartant grilyje apie 30-40 min.
Šonkauliukams kepant pasiruoškite chimmichurri padažą.
Viename dubenyje sumaišykite citrinų sultis, raudonojo vyno actą, radonąjį vyną, alyvuogių aliejų, susmulkintą česnaką, druską, pipirus, raudonėlius, raudonųjų pipirų dribsnius bei petražoles.
Patiekite šonkauliukus šiltus su pasigamintu padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą